Hejsan.........Natten till idag regnade det MASSOR.....o för den som sov sött kan jag tala om att det åskade o dundrade på ganska ordentligt , iallafall här....Skrollan hon e rädd för åskan,,,de e inte jag,,,men hon väckte mej vid strax efter 3 på natten ,,då hade jag ju nästan just somnat..hon skulle ligga på min kudde,,ja hon e ju inte så liten men vad gör man när hon darrar hela hon....hon får ju ligga där . Sen va de ju inte till o tänka på att sova . Jag försökte förståss,, men det lyckades inte förrän runt 7 8 tiden sen så sov vi till 10tiden,,Hon va ju också helt slut efter att ha legat där o skakat o flåsat på min kudde i flera timmar,,Igen undrar jag hur djuren ute i skogen tänker o hur rädda dom är?

Ett vet jag att det kom ner MASSOR med vatten o det gör det lite besvärligt för mina kamrater daggmaskarna dom blir tvugna att hålla till på ytan istället för nere i jorden . Så det är därför jag har valt en daggmask idag , förmodligen den berömda masken Max ;O)

Ja så kunde jag inte motstå den lilla snigeln som lever farligt när den kryper omkring där jag ska gå ,Jag har ögonen riktade i backen såna här dagar för deras skull,,Det är så oerhört sorgligt när man inte sett sej för o hör kraschet av ett söndertrampat snigelhus.

Inte lätt att vara djurvän. Men jag är det ändå.........LEV VÄL