idag ,som för er är igår av det enkla faktum att när ni vaknar går jag o lägger mej o då först börjar mitt dygn att räknas på ert sätt, hänger ni med? Jag tror att alla nattarbetare fattar o de som känner nattarbetarna vet att man måste vara precis då man stämmer träff med en nattarbetare, att bara säga vi ses imorgon kan bli väldigt fel,dygnen räknas liksom lite efter hur o när man sov ,okey jag ska inte trötta er med mer förklaring på tideräkningen även om tiden är ett av mina favoritämnen.

Vart ville jag komma nu då jo när jag vaknade upp efter gårdagens vak så sken solen o det va 14 grader varmt ute klockan va 14.10 så efter att jag fått i mej min balja med kaffe o mina vanliga två ostmackor me marmelad (enkelspårig men fungerande frukost) så tog jag en promenad i skogen alldeles själv, i den omtalade bokskogen som jag ännu inte har fått se i sitt rätta ljus som alla talar om för när det ljuset kommer då e jag inte här.

Jag njöt o va tvungen att ta av mej jackan o lägga den över armen. Det finns ett jakttorn där i skogen som säkert inte varit använt på länge det växer sly runtikring,, jag klättrade upp o tänkte att vem vet man kan ju ha tur o få se en älg i skottläge, men de enda som kom i skottläge för mej va blåmesarna som va alldeles vilda o sjöng fint för mej från slyns toppar.

Gissa om det va skönt att ligga där o glo rakt upp i himlen uppe bland trädtopparna o känna sej nästan som liten i en trädkoja,solen värmde mej gott o vinden susade lätt.

Här i bokskogen har jag inte sett en enda blåsippa,men jag vet att hemma där blommar dom nu för fullt ,jaghar inte ens sett några blåsippsblad här,sorgligt tycker jag men jag har åtminstone sett videkissar,så de e väl vår i skåne också ;o)

Nu är det natt igen jag sitter här i stallet o väntar på under.Vid utdelningen av nattmaten till hästarna så böljade Maxines mage alldeles väldigt, det va full fart därinne,jag hade tänkt att jag skulle hinna se en film innan jag gick ut o satte mej men jag vågade inte riktigt så jag struntade i filmen o nu blir de väl inget i natt heller bara för det ;o) men en vaxpropp har vi sett idag o det kan för den invigde vara ett tecken att det kommer att ske snart eller inom ett par dygn eller så eftersom dom e som dom e hästarna. Jag läste idag i en hästbok om alla tecken som hästen kan visa när det är dags o alla tecken vi sett stämmer ,fast dom har den lilla egenheten att dom liksom kan stänga av o börja om från början med steg ett o det är steg ett hon hållit på med nu i ett par veckor, ja ni som läst vet ju.Hon har ju varit väldigt lugn nu ett par nätter men det verkar som om steg ett är på G nu igen Hon lyfter huvudet upp mot taket o överläppen drar hon upp över tänderna o hon trycker baken mot boxvägen o lyfter på svansen sen står hon bara där o väntar på nästa omgång .

I samma bok om hästens fölning o allt va det för med sej så läste jag ockå ord om kändes direkt riktade till mej ;o) att dessa hängivna nattvakande hästskötare gjorde ett enastående jobb ,fniss de va väl vackert skrivet i en vetrinärmedicinsk faktabok för stuterier.

OM det nu blir ett föl inatt så får jag skriva om dehär till nåt annat men ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,